Måla och vandra på Jäverön

Måla och vandra på Jäverön

Väck din personliga skaparglädje! Upptäck hur du kan måla och njuta av färg och form bortom prestationskrav i en idyllisk och naturskön miljö på Jäverön utanför Karlstad. Inga förkunskaper krävs och ingen tidigare erfarenhet inom måleri behövs.


Vedic Art är en metod för måleri som stegvis guidar dig till att måla bortom begränsningar. Du får uppleva flödet av din kreativitet och att gå bortom pressen av teknisk perfektion och prestationskrav. Du kan nå din kreativitet bortom ”rätt och fel” och öppna upp för ditt eget skapande uttryckssätt. Vedic Arts 17 steg handlar om både konsten och livet.

 
I Magasinet vid Jäverö gård finns utrymme för både skapande och kreativa möten. På Jäverön kan du även njuta av vackra vandringsleder där klippor och sandstränder möter ett varierat skogslandskap som bryter av med ett småskaligt jordbruk med hagar och naturbetesmarker.


Grundkursen består av sex heldagar kl. 09.00-16.30, uppdelat på tre helger. Du tar en helg i taget och kan börja när du vill och fortsätta följande gång kursen erbjuds. Kursdagarna är lördag-söndag 13-14 november, 4-5 december 2021 och 22-23 januari 2022. Max 8 deltagare och först till kvarn. Kostnad för en kurshelg är 1800 kr, exklusive material. När du anmält dig får du all praktisk information du behöver inför kursen och en lista med målarmaterial att ta med dig till kursen. I kursavgiften ingår lunch och fika båda dagarna. Det finns möjlighet till övernattning i Magasinet.


Anmälan och information maria@jangsell.se


Kursen ger dig

– Ökad tillit och förtroende för kraften i din inneboende kreativitet
– En mer lekfull och fri inställning till måleriet
– Tekniker för att komma in i en skapande sinnesstämning
– Kunskap och verktyg som är överförbara till andra kreativa uttryckssätt och till livet i allmänhet

– En ökad kännedom om den kreativa processen och dess olika faser

– En starkare känsla av ditt personliga uttryck i måleriet

 

Lärare

Maria Hagberg Jangsell är konstnär, yogalärare och lärare i Vedic Art bosatt på Jäverön.

 

Värdar
Maths Wensmark och Anna-Lena Sundin driver Magasinet Jäverön med visionen om att skapa en plats för hälsa och personlig utveckling.

 

Detta event börjar den 22/01-2022

Intresseanmälan