Skriv och må bra – med inslag av ACT


Vill du komma igång med skrivandet för att må bättre i vardagen? Kom och var med oss på Jäverön där vi kommer att fokusera på skrivande ur ett hälsofrämjande perspektiv med inslag av den kognitiva beteendeformen ACT, Acceptance and Commitment Therapy. 


Ledare för helgen är Louise Alvarsson och Maria Hedfors. Louise är författare och skrivpedagog, certifierad Write Your Self-vägledare och har hälsofrämjande skrivande som inriktning. Hon är även författare till boken Skriv bara skriv och Skriv och må bra. Maria är legitimerad psykolog på MW PsykologPraktik och har en pågående specialistutbildning i psykologisk behandling. Hon är även certifierad friskvårdsguide. 


Vi kommer att inleda helgen med en kortare vandring från färjeläget till Magasinet Jäverön och längs vägen stanna upp för enklare övningar och reflektion. Vi kommer att anpassa upplägget efter vädret, men garanterar en naturnära upplevelse. Ni kommer att få skriva mycket och testa olika övningar, där en del av övningarna kommer att ha inslag av ACT. Vi kommer att bo och utgå ifrån Magasinet Jäverön, som är en byggnad från 1870-talet, renoverat med omsorg och hantverks- kunnighet. Vi kommer att vistas både inomhus och utomhus, och om det är ruggigt väder kommer vi att kunna tända en brasa och sitta inne i värmen.


När: Lördag till söndag, 8-9 oktober. Färja avgår från Herrön lördag morgon, Skattkärr, utanför Karlstad kl 08:40. Färja går tillbaka från Jäverön söndag kl 16.50 (alt. lördag 16:50 för de som ev. inte vill övernatta). Pris 3495 kr. I priset ingår förmiddagsfika, vegetarisk lunch och eftermiddagsfika både lördag och söndag. För middag lördag kväll, övernattning i tvåbäddsrum inklusive lakan och handduk samt frukost söndag morgon tillkommer 500 kr. 

Sista anmälningsdag 9 september. Begränsat antal platser. Mer information och anmäl via 

https://mwpsykologpraktik.se/javeron/ eller kontakta oss direkt. 


Kontaktuppgifter

Louise Alvarsson, mail: la@louisealvarsson.se

tel: 073-0520259 

Maria Hedfors, mail: maria.hedfors@mwpsykologpraktik.se

tel: 054-2033153

Mer om oss och våra verksamheter:

www.mwpsykologpraktik.se 

www.louisealvarsson.se 

Detta event börjar den 08/10-2022

Intresseanmälan