Lämna fastlandet för en dag – skriv och må bra på Jäverön


Vill du komma igång med skrivandet för att må bättre i vardagen? Kom och var med oss på Magasinet Jäverön där vi kommer att fokusera på skrivande ur ett hälsofrämjande perspektiv med inslag av den moderna psykologin ACT, Acceptance and Commitment Therapy. 


Ledare för dagen är Louise Alvarsson och Maria Hedfors. Louise är författare och skrivpedagog, certifierad Write Your Self-vägledare och har hälsofrämjande skrivande som inriktning. Hon är även författare till böckerna Skriv bara skriv och Skriv och må bra och debuterade nyligen med den skönlitterära boken Vid liv. Maria är legitimerad psykolog på MW PsykologPraktik och har en pågående specialistutbildning i psykologisk behandling. Hon är även certifierad friskvårdsguide och utför psykologkonsultativa uppdrag åt Friskvården i Värmland.  


Vi kommer att inleda dagen med en vandring från färjeläget till Magasinet Jäverön och längs vägen stanna upp för enklare övningar och reflektion. Vi kommer att anpassa upplägget efter vädret, men garanterar en naturnära upplevelse. Ni kommer att få skriva och testa olika övningar, där en del av övningarna kommer att ha inslag av ACT. Vi kommer att tillbringa tid i Magasinet Jäverön, som är en byggnad från 1870-talet, renoverat med omsorg och hantverkskunnighet.


När: Lördag 15 juni. Färja avgår från Herrön lördag morgon, Skattkärr, utanför Karlstad kl 08:40. Färja går tillbaka från Jäverön kl 16.50.

Pris: 1195 kr. I priset ingår förmiddagsfika, vegetarisk lunch och eftermiddagsfika samt enklare kursmaterial.

Sista anmälningsdag: 10 maj. Begränsat antal platser. Mer information och anmäl via 

https://mwpsykologpraktik.se/javeron/ eller kontakta oss direkt. 


Kontaktuppgifter

Louise Alvarsson, mail: la@louisealvarsson.se

tel: 073-0520259 

Maria Hedfors, mail: maria.hedfors@mwpsykologpraktik.se

tel: 054-2033153

Mer om oss och våra verksamheter:

www.mwpsykologpraktik.se 

www.louisealvarsson.se 

Detta event börjar den 15/06-2024

Intresseanmälan