Vandring och yoga för
seniorer

Vandring och yoga på vackra Jäverön måndagen den 15 maj

Vi tar färjan över kl. 10.40. Det blir en heldag med naturvandring, yoga, mat och samvaro utomhus. Vi använder alla våra sinnen för att uppleva denna vackra plats och vi vandrar genom skogar, ängar och längs stränder. Vandringen varvas med yogans redskap av rörelser, medveten andning, medveten närvaro och meditation. 

Vi kommer starta dagen med ett yogapass på klipporna när vi kommer över till Jäverön, för att sedan vandra genom skog och mark till Magasinet. Vid Magasinet blir det lunch. Det är gott om plats och rymligt så vi kommer inte behöva trängas och vi håller framför allt till på magasinets härliga uteplats.

Här finns tid att se sig runt vid Jäverö gård och Maths delar med sig om magasinets historia. Vi gör yoga för att sedan dricka eftermiddags kaffe/te på verandan. Vi vandrar tillbaka till färjan via öns östra sida. Vi vandrar efter fina leder där det är lätt att gå. Vill man kan man ta med sig stavar. Vi vandrar alltså i två etapper, på förmiddagen genom skogen till magasinet och sedan en annan väg tillbaka till färjan på eftermiddagen. Varje etapp är runt 3 km. Vi har inte bråttom utan njuter av vägen. 

Färjan tillbaka går kl. 16.50 från Jäverön. 

Vi klär oss efter väder. Inställt vid kraftigt regn. 

Pris för seniorer 595 kr, övriga 650 kr. I priset ingår lunch, eftermiddagskaffe/te och kaka. 

Max 15 personer. Du kan anmäla dig genom att svara på detta mailet, eller snart genom vår hemsida.

Detta event börjar den 15/05-2023

Intresseanmälan