Arkiv: <span>Events Jäverön</span>

Lämna fastlandet för en dag – skriv och må bra på Jäverön

Vill du komma igång med skrivandet för att må bättre i vardagen? Kom och var med oss på Magasinet Jäverön där vi kommer att fokusera på skrivande ur ett hälsofrämjande perspektiv med inslag av den moderna psykologin ACT, Acceptance and Commitment Therapy. 


Ledare för dagen är Louise Alvarsson och Maria Hedfors. Louise är författare och skrivpedagog, certifierad Write Your Self-vägledare och har hälsofrämjande skrivande som inriktning. Hon är även författare till böckerna Skriv bara skriv och Skriv och må bra och debuterade nyligen med den skönlitterära boken Vid liv. Maria är legitimerad psykolog på MW PsykologPraktik och har en pågående specialistutbildning i psykologisk behandling. Hon är även certifierad friskvårdsguide och utför psykologkonsultativa uppdrag åt Friskvården i Värmland.  


Vi kommer att inleda dagen med en vandring från färjeläget till Magasinet Jäverön och längs vägen stanna upp för enklare övningar och reflektion. Vi kommer att anpassa upplägget efter vädret, men garanterar en naturnära upplevelse. Ni kommer att få skriva och testa olika övningar, där en del av övningarna kommer att ha inslag av ACT. Vi kommer att tillbringa tid i Magasinet Jäverön, som är en byggnad från 1870-talet, renoverat med omsorg och hantverkskunnighet.


När: Lördag 15 juni. Färja avgår från Herrön lördag morgon, Skattkärr, utanför Karlstad kl 08:40. Färja går tillbaka från Jäverön kl 16.50.

Pris: 1195 kr. I priset ingår förmiddagsfika, vegetarisk lunch och eftermiddagsfika samt enklare kursmaterial.

Sista anmälningsdag: 31 maj. Begränsat antal platser. Mer information och anmäl via 

https://mwpsykologpraktik.se/javeron/ eller kontakta oss direkt. 


Kontaktuppgifter

Louise Alvarsson, mail: la@louisealvarsson.se

tel: 073-0520259 

Maria Hedfors, mail: maria.hedfors@mwpsykologpraktik.se

tel: 054-2033153

Mer om oss och våra verksamheter:

www.mwpsykologpraktik.se 

www.louisealvarsson.se 

Lämna fastlandet för en dag!

Längtar ni efter att samla arbetsgruppen igen? Ta färjan över till Jäverön för en dag i återhämtningens och kreativitetens tecken.


Magasinet Jäverön erbjuder en energigivande och återhämtande miljö utmärkt för gemensamma aktiviteter i verksamheten! I värdskapet ingår förmiddagsfika, vegetarisk lunch och eftermiddagsfika.


Ni kan välja mellan följande alternativ:

  • Enbart värdskap, ni står själva för innehåll under dagen.
  • Värdskap och friskvårdsguidning/vandring i naturen, ni står själva för del av innehåll.
  • Värdskap och en kombination av återhämtande yoga och friskvårdsguidning. Vi har en väl inarbetad samverkan med Yogaskolan i Karlstad.
  • Alternativen kan kompletteras med föreläsning utifrån tema hållbarhet och hälsa som våra psykologer håller i.
  • Pris från 745 kr/person ex moms. Kontakta oss för mer information och önskemål om datum!